Η περιοχή

Το ξενοδοχείο Sunny Beach βρίσκεται ανάμεσα στις καταπράσινες εκτάσεις της Πέρδικας, σε ένα από τα πιο ωραία σημεία της Θεσπρωτικής ακτογραμμής.
Απέχει μόλις 12χλμ από τα Σύβοτα, 4χλμ από την Πέρδικα, 20 χλμ από την Πάργα και 30χλμ από το λιμάνι της Ηγουμενίτσας.
Η περιοχή είναι γεμάτη φανταστικές παραλίες τις οποίες μπορείτε να επισκεφθείτε.
Μπορείτε επίσης να επισκεφείτε τα Σύβοτα, την Πέρδικα και την γραφική Πάργα, καθώς βρίσκονται σε κοντινές αποστάσεις, ενώ λίγο μακρύτερα βρίσκονται και άλλα αξιοθέατα όπως οι Πηγές του Άδη στον Αχέροντα ποταμό.
Μπορείτε επίσης να επισκεφθείτε τους Παξούς με μονοήμερες κρουαζιέρες που ξεκινούν από τα Σύβοτα και την Πάργα.

Παραλία Αρίλλας!

Παραλία Αρίλλας

Η παραλία Αρίλλας βρίσκεται σε απόσταση μόλις 60 μέτρων από το ξενοδοχείο μας.
Την βρίσκετε αν στον δρόμο για Πέρδικα πάρετε την στροφή για παραλίες που οδηγεί επίσης στο Καραβοστάσι και τον Σταυρολιμένα.
Η παραλία έχει ψιλή κολώδη άμμο ενώ τα νερά είναι κρυστάλλινα και ρηχά για αρκετά μέτρα από την ακτή, πράγμα που την καθιστά παραλία ιδανική για παιδιά αλλά και για όσους δεν έχουν μεγάλη άνεση στην κολύμβηση.
Η παραλία είναι οργανωμένη και μπορείτε να νοικιάσεται ομπρέλες και ξαπλώστρες και να απολαύσετε τον καφέ, το αναψυκτικό ή το ποτό σας δίπλα στο κύμα.
Μπορείτε επίσης να νοικιάσετε θαλάσσια ποδήλατα αλλά και μικρές βαρκές για να εξερευνήσετε την περιοχή και να επισκεφθείτε αλλέα παραλίες.
Κατά μήκος της παραλίας υπάρχουν ντούζ που μπορείτε να ξεπληθήτε από την άμμο και την αλμύρα.
Στον Αρίλλα υπάρχουν δυο ταβέρνες, ενώ στην αριστερή μεριά τις παραλίας υπάρχει λιμανάκι.
Κοντινές παραλίες είναι ο Σταυρολιμένας και το Καραβοστάσι.
Η παραλία δεν έχει ναυαγοσώστη.

Παραλία Καραβοστάσι!

Παραλία Καραβοστάσι

Το Καραβοστάσι είναι η μεγαλύτερη παραλία της περιοχής, είναι κατάληξη του κάμπου της Πέρδικας και βρίσκεται σε απόσταση 1,5χλμ από το ξενοδοχείο μας.
Την βρίσκετε πηγαίνοντας για Πέρδικα και παίρνοντας τη στροφή για παραλίες.
Η παραλία έχει ψιλή άμμο και χρωματιστά βότσαλα, ενώ τα νερά είναι πεντακάθαρα και βαθαίνουν απότομα.
Υπάρχουν καφέ-αναψυκτήρια αλλά και ταβέρνες για όλες τις ώρες της μέρας και όλα τα γούστα.
Το Καραβοστάσι είναι οργανωμένη παραλία και μπορείτε να επιλέξετε χρησιμοποιήσετε τις δικές σας ομπρέλες και ξαπλώστρες, ή να νοικιάσετε.
Κοντινές παραλίες είναι ο Αρίλλας, ο Σταυρολιμένας και το Πραπαμάλι.
Η παραλία έχει ναυαγοσώστη.

Παραλία Σταυρολιμένα!

Παραλία Σταυρολιμένα

Η παραλία του Σταυρολιμένα απέχει 1χλμ από το ξενοδοχείο μας και βρίσκεται ανάμεσα στο Καραβοστάσι και τον Αρίλλα.
Για να την βρείτε παίρνετε τον δρόμο για Καραβοστάσι και Αρίλλα και στο σημείο που χωρίζει ο δρόμος για Αρίλλα ή Καραβοστάσι να φύγετε ευθεία προς το ξενοδοχείο MarBella Elix.
Μετά από περίπου 1χλμ θα την βρείτε στο δεξί σας χέρι αλλά θα πρέπει να έχετε το νού σας γιατί δεν διακρίνεται εύκολα από τον δρόμο.
Παρκάρετε στο δρόμο και κατεβαίνετε με τα πόδια στην παραλία από μονοπατάκι ή αν έχετε αυτοκίνητο κατάλληλο για χωματόδρομο κατεβαίνετε μέχρι την παραλία.
Στην παραλία δεν υπάρχει τίποτα πέρα από καταπράσινα νερά, άμμος και βότσαλα, οπότε καλό θα είναι να προμηθευτείται ότι χρειάζεσται από πρίν.
Είναι μικρή και υπέροχη παραλία με άγρια ομορφιά και αν σας αρέσει πιο πολύ η αίσθηση της περιπέτειας και η ησυχία, είναι η κατάλληλη παραλία για εσάς.

Παραλία Αγίας Παρασκευής!

Παραλία Αγίας Παρασκευής

Η παραλία της Αγίας Παρασκευής βρίσκεται περίπου 7χλμ από το ξενοδοχείο μας και είναι ίσως η πιο ωραία παραλία της Θεσπρωτίας, αφού τα γαλαζοπράσινα νερά της σε συνδυασμό με το νησάκι που βρίσκετε στο κέντρο της παραλίας, αλλά και το εξωκλήσι της Αγίας Παρασκευής, δημιουργούν ένα ονειρικό και χαρακτηριστικά Ελληνικό τοπίο.
Η παραλία έχει ψιλή και χοντρή άμμο και είναι οργανωμένη.
Μπορείτε αν θέλετε να νοικιάσετε ξαπλώστρες και ομπρέλες αλλά και θαλάσσια ποδήλατα και κανό.
Κοντινές παραλίες είναι το Καμίνι και η Αγκάλη.
Η παραλία έχει ναυαγοσώστη.

Παραλία Μέγα Ντράφι!

Παραλία Μέγα Ντράφι!

Η παραλία Μέγα Ντράφι βρίσκεται μετά από την παραλία της Αγίας Παρασκευής.
Μια ολόλευκη παραλία με άμμο και βότσαλα που την χωρίζει στην μέση μια γλώσσα από βράχους. Η παραλία Μέγα Ντράφι, μικρή σε έκταση, είναι από τις ομορφότερες παραλίες της Θεσπρωτίας. Απέχει 1χλμ από το ξενοδοχείο μας στον δρόμο προς Σύβοτα. Μικρή, ήσυχη και οργανωμένη παραλία,με καθαρά καταγάλανα νερά.

Πέρδικα!

Πέρδικα

Η Πέρδικα είναι το μεγαλύτερο παραδοσιακό χωριό της Θεσπρωτίας, με αξιοζήλευτη ιστορία και σπάνιο φυσικό τοπίο από λόφους, ρέματα, κάμπους, δάση, ποτάμια και πανέμορφες ακρογιαλιές.
Βρίσκεται σε απόσταση 4χλμ από το ξενοδοχείο μας.
Η ακτές της φιλοξενούν τα γαλαζοπράσινα νερά του Ιονίου αγκαλιάζοντας το κύμα στους κόλπους της σε μήκος αρκετών χιλιομέτρων.
Αλλά και οι ελαιώνες, ο κάμπος, το ποτάμι που έρχεται από ψηλά να χυθεί στο Καραβοστάσι και τα Πελασγικά τείχη στο Δυμόκαστρο, συμβάλλουν στη ζωγραφιά αυτή των παραλιών της Θεσπρωτίας.
Στην Πέρδικα υπάρχουν αγροτικό ιατρείο και φαρμακείο, βενζινάδικο, συνεργείο αυτοκικήτων, σημεία πώλησης ελληνικού και ξένου τύπου, φούρνοι, σούπερ μάρκετς,ταβέρνες, εστιατόρια, ζαχαροπλαστεία, καφέ και μπάρ για νυχτερινή ζωή, αλλά και γαλήνη, ηρεμία και ξεκούραση ανάμεσα σε πράσινο και γαλάζιο.

Σύβοτα!

Σύβοτα

Τα Σύβοτα βρίσκονται σε απόσταση 12 χλμ. από το ξενοδοχείο μας και αποτελούν ένα από τα κυριότερα παραθαλάσσια θέρετρα της Ηπείρου που κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού συγκεντρώνει πλήθος τουριστών τόσο από την Ελλάδα όσο και από το εξωτερικό.
Ο οικισμός είναι χτισμένος σε έναν μικρό κόλπο στον οποίο βρίσκονται διάσπαρτες διάφορες νησίδες, κυριότερες εκ των οποίων είναι ο Άγιος Νικόλαος και το Μαύρο Όρος.
Κυριότερες παραλίες της περιοχής είναι η Μικρή και Μεγάλη Άμμος, η Μπέλλα Βράκα, η Ζάβια, το Μεγάλο Στάφο και η Ζέρη.
Μία επίσης όμορφη παραλία των Συβότων είναι η πισίνα.(Το όνομά προήλθε από τα νερά της επειδή είναι σαν αυτά της πισίνας).
Για να πάει κανείς εκεί χρειάζεται σκάφος/βάρκα ή αν δεν έχει μπορεί απλώς να νοικιάσει από μια παραλία ή από το λιμανάκι των Συβότων .
Άλλη λύση είναι να πάει κανείς με καραβάκι που κάνει βόλτες στις παραλίες και σε διάφορα άλλα μέρη στα Σύβοτα.
Φυσικά υπάρχουν και άλλες πολλές μικρές παραλίες που πηγαίνεις επίσης με σκάφος.
Τα Σύβοτα είναι μία περιοχή γεμάτη από δραστηριότητες: Kαταδύσεις, Iστιοπλοΐα, Θαλάσσια σπορ, Εκδρομές στους Παξούς
Πιο συγκεκριμένα, μπορείτε να νοικιάσετε ένα φουσκωτό σκάφος και να προγραμματίσετε μία διήμερη εξόρμηση στις γαλαζοπράσινες παραλίες της Ηπείρου.
Ξεκινείστε από τα Σύβοτα και συνεχίστε την απόδραση σας στο σύμπλεγμα των νησιών,δοκιμάζοντας να κάνετε κατάδυση ή απλώς μια βουτιά με μάσκα με σκοπό να θαυμάσετε τον υπέροχο βυθό.
Το απόγευμα μπορείτε να πλεύσετε προς τους Παξούς, μια ευχάριστη διαδρομή που πιθανόν να έχετε ασυνήθιστη παρέα, τα δελφίνια του Ιόνιου Πελάγους.

Παραλία Μπέλλα Βράκα!

Παραλία Μπέλλα Βράκα

Η παραλία Μπέλλα Βράκα είναι μια εξωτική παραλία που ενώνει τα Σύβοτα με το νησάκι Μουρτεμένο.
Για να την επισκεφτεί κανείς πρέπει κυριολεκτικά να περάσει μέσα από την θάλασσα, από μια στενή λωρίδα άμμου.
Είναι μια μικρή, γραφική, αμμώδης παραλία η οποία συγκεντρώνει πολλούς τουρίστες από τα γειτονικά ξενοδοχεία.
Η παραλία προσφέρει επίσης την ευκαιρία να ασκήσετε διάφορα θαλάσσια σπορ.
Υπάρχει η δυνατότητα να την επισκεφτείτε με αυτοκίνητο το οποίο αφήνετε σε πάρκινγκ πάνω από την παραλία και κατεβαίνετε σε αυτή από κατάλληλο διαμορφωμένο μονοπάτι. Μόλις την αντικρίσετε θα μαγευτείτε από το πανέμορφο τοπίο. Δίπλα σε αυτή υπάρχουν και άλλες οργανωμένες παραλίες στις οποίες πηγαίνετε είτε από μονοπάτια είτε με βάρκα .

Πάργα!

Πάργα

Η Πάργα είναι παραθαλάσσια κωμόπολη που βρίσκεται 20χλμ από το ξενοδοχείο μας στο βορειοδυτικό τμήμα του νομού Πρέβεζας.
Σήμερα η Πάργα αποτελεί το πιο πολυσύχναστο τουριστικό θέρετρο της περιοχής.
Σε κοντινή απόσταση υπάρχουν οι παραλίες Κρυονέρι, Πίσω Κρυονέρι (εντός του οικισμού της Πάργας), ο Βάλτος και το Σαρακήνικο στα δυτικά, ο Λίχνος και ο Αϊ Γιαννάκης στα ανατολικά.
Απέναντι ακριβώς από την πόλη υπάρχει το γραφικό Νησί της Παναγιάς στο οποίο είναι κτισμένη εκκλησία καθώς και μεσαιωνικά ενετικά και γαλλικά κτίσματα.
Αποτελεί τον πιο δημοφιλή τουριστικό προορισμό της Ηπείρου.
Είναι χτισμένη στις παρυφές του ενετικού κάστρου και είναι εμφανώς επηρεασμένη από την επτανησιακή αρχιτεκτονική.
Η Πάργα τους Καλοκαιρινούς μήνες συνδέεται καθημερινά μέσω ακτοπλοϊκής σύνδεσης με τους Παξούς και τους Αντίπαξους. Επίσης συνδέεται με την Αμμουδιά, την Κέρκυρα και την Λευκάδα.

Go to the top of the page